paler-earphone-1.jpeg
paler-earphone-2.jpeg

REPAIR PORT AUDIO/EARPHONE

Added by MYNET IT SOLUTIONS

0 reviews

Listed in Cleaning Services, Computers, COMPUTERS AND ELECTRONICS, CONSTRUCTION SUPPLIES, Contractors, Electrical Contractors, HARDWARE AND SERVICES, Jual Beli Barang / Buy & Sell Stuffs, MAINTENANCE AND REPAIR, Mekanik & Pomen, Others, Pahang, Products, Retails, Services and Supplies, Social, Software, TELECOMMUNICATION SERVICES, Terengganu, Universities

Follow:

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Pernah tak korang alami masalah ni, baru jer nak cabut earphone dari lubang port dia tibe-tibe prakkk 😱😨patah pulak bahagian kepala dia..

Frust sebab patah satu hal dah, lagi frust biler cebisan yang patah tu tertinggal pulak kat dalam lubang port..
Haaa sudah nak cabut xdapat, nak psg earphone / usb speaker lain plak xdetect 😖😖

Haihhh rupenye ramai customer kami alami masalah ni.

Tapi xpe pakar IT kami di Mynet It Solutions boleh tolong settlekan masalah ni.
Perlukan pertolongan kami ⤵️
🆘 014-5383659 –> whatsapps
🆘 09-6224889 –> call
FB / IG : mynet it solutions @ ebook service centre

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar