Manfaat Penyenaraian direktori

0

Manfaat Penyenaraian direktori

Mempromosikan perniagaan anda melalui penyenaraian dalam direktori perniagaan dalam talian adalah langkah perniagaan yang pintar dan juga menjimatkan masa dan kos efektif. Ia meletakkan perniagaan anda di kalangan pembekal terkemuka. Penyenaraian di TheMalaysianEdge.com adalah cara yang baik untuk mempromosikan produk atau perkhidmatan anda secara langsung kepada khalayak yang fokus.

Link Populariti.
Populariti Link merujuk kepada bilangan, kualiti dan relevan inbound link daripada laman web lain dengan anda yang merupakan pembolehubah penting dalam menentukan kedudukan enjin carian. Direktori Perniagaan TheMalaysianEdge.com boleh meningkatkan populariti link laman web anda dan menarik trafik yang berterusan ke dalamnya.

Mendapat perhatian.
Membuat keuntungan adalah sukar di mana persaingan bagi kebanyakan barangan dan perkhidmatan adalah sengit. Senaraian di Direktori Perniagaan TheMalaysianEdge.com adalah cara yang baik untuk mendapatkan nama anda di luar sana. Kebanayakan orang menggunakan enjin carian dan direktori perniagaan untuk membantu dalam memilih dan mencari produk atau servis. Anda perlu disenaraikan untuk mempunyai peluang untuk berjaya.
Penyenaraian di Direktori perniagaan TheMalaysianEdge.com menjadikan laman web anda popular, menjana trafik sasaran dan mencapai pelanggan baru. Kami mahu perniagaan anda berkembang dan mendapat pendedahan, jadi ambillah langkah seterusnya dengan mendaftar laman web anda di Direktori Perniagaan TheMalaysianEdge.com

Menjana Trafik yang relevan
Senaraian dalam Direktori Perniagaan TheMalaysianEdge.com akan membolehkan laman web anda untuk mudah didapati di Internet dan membolehkan anda untuk memandu aliran berkualiti tinggi lalu lintas ke laman web dari orang-orang yang berminat untuk perkhidmatan anda yang secara berturut-turut akan meningkatkan perniagaan.

Pendedahan Pengiklanan langsung
Penyenaraian perniagaan anda di Direktori Perniagaan TheMalaysianEdge.com akan memberi pendedahan pengiklanan langsung untuk perniagaan atau organisasi anda atau produk atau perkhidmatan kepada demografi yang besar dalam pelbagai cara dan akan membolehkan orang tambahan untuk mencari perniagaan anda dan produk atau perkhidmatannya.

Jarak penglihatan meningkat dalam enjin carian seperti Google dan Yahoo

Ia tidak mudah untuk muncul di halaman pertama enjin carian seperti Yahoo atau Google tetapi jika anda menyenaraikan perniagaan anda di TheMalaysianEdge.com, peluang anda ditemui di Google dan Yahoo adalah lebih baik kerana TheMalaysianEdge.com adalah sangat SEO freindly.

Dalam usaha untuk merumuskan satu laman web yang akan mudah ditemui oleh pelayar web, pentadbir web mencari apa-apa iklan dan pendedahan yang mereka boleh dapat. Mengemukakan pautan kepada enjin carian adalah salah satu cara untuk mencapai matlamat ini. Penyenaraian di dalam direktori kami akan meningkatkan keputusan kedudukan carian anda dalam enjin carian utama dan laman web anda akan dilawat oleh enjin carian dengan lebih kerap.

27/07/2014 |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ubat gugur kandungan pil gugur original pil cytotec johor pil gugur kandungan pil gugur
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar