Permainan Kemakmuran | Prosperity Game | Chequebook Game

1

Permainan Kemakmuran | Prosperity Game | Chequebook Game

Dalam permainan Kemakmuran, anda mula dengan mewujudkan akaun semakan khayalan. Dalam erti kata lain, tidak akan ada bank sebenar yang terlibat, tetapi anda akan membuat catatan deposit dan pengeluaran cek hanya seolah-olah ia satu akaun sebenar. Anda boleh menggunakan sistem buku cek lama yang tidak lagi digunakan, program perakaunan di komputer anda, atau anda juga boleh menghasilkan satu sistem yang lengkap dengan menggunakan buku nota sebagai daftar buku cek anda dan keping kertas kosong untuk slip deposit anda dan cek. Ia amat bermakna bagi membuat proses ini berasa seperti nyata kepada anda yang mungkin.

Pada hari pertama, deposit $ 1,000. Dan membelanjakannya. Dalam erti kata lain, membuat kemasukan deposit $ 1000 ke dalam daftar buku cek anda, kemudian menulis cek untuk menghabiskan mereka dolar. Anda boleh menghabiskan wang anda semua di satu tempat, menggunakan satu cek, atau anda boleh membelanjakannya untuk beberapa perkara yang berbeza, menggunakan beberapa cek yang berbeza. Titik permainan ini adalah untuk mempunyai pemikiran menyeronokkan tentang apa yang anda ingin membeli, dan untuk menikmati proses sebenarnya menulis cek.

Jadi deskriptif di bahagian memo cek. Sebagai contoh: Untuk pen indah bertulis atau kasut lari Great atau Keahlian di Gordon Kesihatan Spa. Anda boleh menghabiskan semuanya hari ini, atau menyimpan sebahagian daripadanya untuk hari lain. Walau bagaimanapun, kami menggalakkan anda untuk melakukan yang terbaik untuk menghabiskan hari ini, kerana esok anda akan membuat deposit lain yang indah.

Pada hari kedua, deposit $ 2,000.

Pada hari yang ketiga, deposit $ 3,000.

Pada hari keempat, deposit $ 4,000.

Apabila anda mencapai 50 hari, deposit $ 50,000.When anda mencapai 300 hari, deposit $ 300,000. Jika anda bermain permainan ini setiap hari selama satu tahun, anda akan menyimpan wang tunai dan membelanjakan lebih daripada $ 66000000.

Anda akan mendapat faedah dengan meningkatkan keupayaan anda untuk membayangkan. Dalam erti kata lain, anda akan menemui, sebagai anda bermain permainan untuk beberapa minggu, bahawa ia akan mula mengambil kepekatan sebenar menghabiskan begitu banyak wang. Dan sebagainya, keupayaan anda untuk membayangkan akan berkembang dengan pesat.

Kebanyakan rakan-rakan fizikal kita benar-benar tidak menjalankan imaginasi mereka sangat banyak. Kebanyakan orang menawarkan getaran mereka hampir secara eksklusif sebagai tindak balas kepada apa yang mereka memerhati, tetapi dengan memainkan permainan ini, anda akan mendapati diri anda mencapai idea-idea baru, dan dalam masa, anda akan berasa pengembangan keinginan anda sendiri dan jangkaan. Dengan berbuat demikian, anda akan mendapat manfaat dengan mengalihkan mata anda daripada tarikan.

Anda lihat, Alam Semesta bertindak balas kepada penawaran getaran anda, bukan untuk keadaan semasa anda berada. Jadi, jika anda memberi perhatian anda hanya untuk keadaan semasa anda menjadi, maka masa depan anda berkembang lebih kurang sama. Tetapi jika anda memberi perhatian kepada fokus ini mengembangkan idea-idea yang indah permainan ini membangkitkan dari anda, Alam Semesta kini bertindak balas kepada getaran fikiran-fikiran.

Alam Semesta tidak membezakan antara getaran anda tawarkan sebagai tindak balas kepada apa yang anda hidup dan getaran yang anda tawarkan sebagai tindak balas kepada apa yang anda membayangkan, jadi Proses Kemakmuran Permainan ini adalah alat yang ampuh untuk beralih titik getaran anda tarikan.

22/04/2015 |

One thought on “Permainan Kemakmuran | Prosperity Game | Chequebook Game

  1. Dwii says:

    Mainin mini games nya seperti Beer Pong dan Beer Pourer daegnn meng click Bar yang ada di Rumah Bintangmu dan kumpulkan poinnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ubat gugur kandungan pil gugur original pil cytotec johor pil gugur kandungan pil gugur
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar